بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به دوستان عزیزم.

توی این مدت دوستانی خارج از این فضا، چندین‌بار با لطف و مهربانی جویای احوالات بنده بودند. فکر کردم شاید بد نباشه چند خطی برای دوستان عزیزم بنویسم.

الحمدلله و به لطف شما دوستان، زندگی در بهترین حالت خودش داره پیش می‌ره و ما بی‌صبرانه منتظریم خداوند منّتش رو بر ما تمام کنه و تا چند ماه دیگه ان‌شاءالله سه نفره شدنمون رو جشن بگیریم و بقیۀ امور درسی و کاری هم به لطف خدا از راه دور و مجازی در حال انجام شدن هست.

مدتهاست که مطمئن شدم عمر وبلاگ‌نویسی خانم الفـ قطعاً به پایان رسیده. این روزها و اتفاقاتی که همه‌مون پشت سر گذاشتیم هم، مؤید این تصمیم شد. معتقدم در عزای سردار عزیزمون، فرو ریختیم و دوباره ساخته شدیم و این روزها که داریم با "کرونایِ هماهنگ با رحمت مطلقۀ الهی"* دست‌و‌پنجه نرم می‌کنیم؛ همۀ این‌ها آدمی دیگر و فضای دیگری می‌طلبه. حداقل برای خودم اینطور حس می‌کنم. و این شد که در تصمیم پایان وبلاگ‌نویسی و کلّا نوع حضور در فضای مجازی مصمم‌تر شدم.

ان‌شاءالله روزی در جایی دیگر و فضایی دیگر همدیگر رو ببینیم و بخوانیم و بشنویم.

حواشی:

1. بسیار محتاج دعای دوستان هستم.

2. وبلاگی که بعد از حذف وبلاگ اصلی توسط دوستی ناشناس راه‌اندازی شد، بسته شد و اینجا رو باز گذاشتم که دوباره اتفاق قبل تکرار نشه و طبیعتاً الان خودم یعنی خانم الفـ این نوشته رو خدمتتون ارسال می‌کنم.

3. مرا بلای تو از محنت جهان برهاند

چگونه شکر کنم نعمت بلای تو را  (سیف فرغانی)

ز بیانات آیت الله جوادی آملی

مرا بلای تو از محنت جهان برهاند

رو ,  ,لطف ,دوستان ,بلای ,تو ,بلای تو ,مرا بلای ,دیگر و ,این روزها ,خانم الفـ

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دهکده زیبایی تولید کننده قطره گیر برج خنک کننده وصال رب همه دانسته های من مدیران آهن سون بیت | مرجع دانلود و خرید و فروش بیت و تکست گودزیـــلای لــمـ ــیده بر ذهـن بنویس وظیفه منتظران حضرت مهدی (عج) چیست؟